Palveleva SOS Hinaus Oulun alueella

SOS Hinaus on kansainvälinen hinauspalveluketju, johon myös Oulu Hinaus Oy kuuluu. Paikalliset hinausalan ammattilaiset ovat aina valmiina palvelemaan sinua, kun matkasi keskeytyy tien päällä tai auto ei lähde liikkeelle edes kotipihasta.

Hinauspalvelua kaikille ajoneuvoille

Voit luottaa kokeneisiin SOS-ammattilaisiin kaikissa hinaustarpeissasi, oli kyse sitten henkilö- tai pakettiauton, raskaan kaluston, mopoauton tai moottoripyörän tai asuntovaunun hinauksesta, renkaan vaihdosta, apuvoiman annosta, oven aukaisusta tai muusta tiepalvelusta – olemme apunasi monipuolisesti hädän hetkellä.

SOS Hinaus on osa pohjoismaista SOS International -konsernia. Se on Pohjoismaiden suurin hätäpalveluyritys, jonka omistavat pohjoismaiset vakuutusyhtiöt, joilla on toimintaa ympäri maailman.

Lataa kätevä SOS Hinaus -mobiilisovellus

Mobiilisovelluksesta voit tilata hinauspalvelun kätevästi koko Suomen alueella – 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa, oli arki tai pyhä. Sovellus tunnistaa automaattisesti paikkatietosi ja välittää ne hälytyskeskukseen. Sovelluksessa on myös muita hyödyllisiä toimintoja, lataa se täältä:

Tarvitsetko hinausta tai varavirtaa? Kutsu meidät apuun

Kun tarvitset apua tien päällä tai kotipihalla, SOS Hinaus -ketjuun kuuluva Oulu Hinaus Oy on valmiina palvelemaan. Tilaa meidät paikalle sovelluksen avulla tai soittamalla suoraan päivystävään numeroomme!

Kiinnostuitko palveluistamme?


Suosittele meitä