Kun tarvitset apua

Kun tien päällä sattuu onnettomuus tai autorikko, on hyvä tietää, miten toimia. Tässä ytimekkäät ohjeet vahinkotilanteiden varalle:

  1. Liikenneonnettomuuden tai autorikon sattuessa aja mahdollisuuksien salliessa oma autosi tien reunaan, ja laita hätävilkut päälle.
  2. Mikäli on sattunut onnettomuus, tarkista, tarvitsevatko osallisina olleet ensiapua ja soita tarvittaessa yleiseen hätänumeroon 112.
  3. Estä mahdollisten lisävahinkojen sattuminen unohtamatta omaa turvallisuuttasi asettamalla tielle varoituskolmio muun liikenteen varoittamiseksi vähintään 100 metrin päähän (taajaman ulkopuolella) pysähtyneestä ajoneuvosta.
  4. Soita hinauspäivystykseemme 0400 388 908.
  5. Kirjaa ylös muiden osapuolten rekisterinumerot, vakuutusyhtiöt sekä yhteystiedot ja anna muille omat tietosi.
  6. Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi mahdollisimman pian vahingon jälkeen. Vahinkoilmoituksen voit jättää suoraan alapuolelta.

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Mikäli vakuutuksesi sisältää autopalveluvakuutuksen tai hinausvakuutuksen, korvaa vakuutusyhtiösi hinauksen ilman omavastuuta tai bonusmenetystä (pois lukien yhtiökohtaiset vakuutusehdot, esim. kotipihahinaukset tai apuvirrananto.) Josset ole varma vakuutuksesi kattavuudesta, kannattaa vakuutusehdot tarkistaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Vakuutusturvasi ollessa kunnossa laskumme menee suoraan vakuutusyhtiöllesi. Vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi voit jättää suoraan alapuolelta.

Vahinkoilmoituksen jättäminen

Klikkaa listalta oman vakuutusyhtiösi nimeä tai numeroa. Pääset täyttämään sähköisen vahinkoilmoituksen tai ilmoittamaan vahingon puhelimitse.